Werving & Selectie, Jobhunting & Outplacement, ReÏntegratiediensten

logo Niloc

Over Intermediair HvR

Henriette van RooijDe vrouw achter Intermediair HvR is Henriëtte van Rooij. Zij is sinds 1977 werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Door het werken bij diverse re-integratiebedrijven heeft zij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd aan werkgevers in allerlei soorten branches.

Jobhunting

Haar expertise is haast vanzelfsprekend jobhunting geworden. Netwerken vormt daarbij altijd de basis van elk traject naar werk. Met de eigenschappen, zoals professionaliteit, doorzettingsvermogen en klantvriendelijkheid kan elke kandidaat aan een nieuwe werkgever worden geholpen. Of zal diegene zich onder begeleiding daar zelf aan weten te helpen. De samenwerking met collega's door de regio heen speelt een ondersteunende rol bij vele activiteiten.

Blik op Werk

Intermediair HvR houdt zichzelf scherp en up to date door deelname aan o.a. Intervisie op het gebied van loopbaanbegeleiding, het bijhouden van vakliteratuur, het volgen van trainingen en de nieuwste wet- en regelgeving. Daarnaast beschikt Intermediair HvR sinds 2010 over het Blik op Werk Keurmerk

NOLOC

Intermediair HvR is aangesloten bij het Noloc. Dit is de beroepsvereniging voor professionals werkzaam op het gebied van loopbaan-advisering, outplacement, beroeps-keuze-advies reïntegratie en carrièrecoaching. Intermediair HvR heeft zich geconformeerd aan de gedragscode van het NOLOC.