Werving & Selectie, Jobhunting & Outplacement, ReÏntegratiediensten

logo Niloc

Jobhunting

Wij zijn werkzaam op het totale gebied van arbeidsreïntegratie, o.a. in opdracht van het UWV-Werkbedrijf, de werkgever en de werknemer en Gemeenten. Intermediair HvR heeft als specialiteit het uitvoeren van re-integratietrajecten, specifiek gericht op jobhunting.

Wij zijn voor jobhuntingactiviteiten ook verbonden aan het breed geori├źnteerde www.agathon.nl. Via die site kunt u ons vinden onder het kopje 'onze coaches-onze ondersteuning'. U kunt dus apart gebruik maken van onze expertise op het gebied van Jobhunting!

 

Daarnaast biedt Intermediair HvR loopbaanbegeleiding voor werknemers die een andere beroepskeuze moeten of willen maken. Het uitvoeren van Tweede Spoortrajecten wordt dan ook een steeds groter deel van de werkzaamheden. Wij voeren inmiddels trajecten uit voor: DEKA markt, MAKRO, Zorgbalans, Vervoersbedrijf Beentjes e.a.

Wij zijn sterk in het enthousiast maken van de werkzoekende om haar of zijn talenten ten volle te benutten. En om met creativiteit grensverleggend te denken en te handelen.